torstai 30. tammikuuta 2014

Mieliala: mörrimöykky

Yritän välttää turhanpäiväistä kitinää,  mutta onpa ollut ärsyttävä viikon alku, ihan kuin maanantai olisi jatkunut jo monta päivää. Olo on ollut tosi vetämätön ja hermot kireällä. Ei kiinnostaisi yhtään mikään tippaakaan, ei etenkään tekemättömiin hommiin tarttuminen, ja kaikki mahdollinen on ollut äärimmäisen ärsyttävää.

Huomenna on  onneksi jo perjantai, joten ehkä tästä mörrimöykky-mielialasta vielä noustaan. Ensi alkuun voisin ottaa oppia koirasta, joka nytkin venyttelee selällään keskellä mattoa, eikä varmasti murehdi yhtään mistään.
Tänään viuhdoin kaupungilla asioilla mielialan mukaisesti musta-harmaissa räteissä. Kun pakkanen oli inhimillisissä lukemissa, tarkeni ohuemmalla villakangastakilla. Tanskalaisen Nümphin takki on ostettu samana päivänä, kun kävin katsomassa Picasson näyttelyn Ateneumissa. Siitä on jotain neljä, viisi vuotta ehkä? Vähän on nyppyyntynyt ja napeista on irti noin puolet, mutta lempparitakkini silti. Erityisesti hihat ovat hauskat, kun paksu osuus loppuu kyynerpäähän ja loppupätkä on pelkkää resoria.

Huivi on uusi tulokas, tuliainen Palestiinasta. Onnistuin hukkaamaan edellisen vastaavan jotenkin mystisesti junaan välillä Tampere-Helsinki, taidokasta. Palestiina-huivithan olivat joskus, kun meikä oli suunnilleen yläasteella iso hitti ja niitä sai kaikissa sateenkaaren väreissä Cybershopista ja muista vastaavista kaupoista. Minulle ne kuitenkin merkitsevät lähinnä hyviä matkamuistoja, Israelissa ja Palestiinan puolella kun on vanhempieni työkuvioiden takia tullut käytyä muutamaan kertaan. Omituinen alue, mutta hieno huivi.
Huomenna lähden aamujunalla Helsinkiin, vaihteeksi koulutus- ja kokousviikonloppu tiedossa. Uusia tyyppejä ja uusia juttuja, toivottavasti jotakin oikein innostavaa!

// It's cold outside, my mood is bad and a photo of a dreamcatcher for no reason. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti