maanantai 3. helmikuuta 2014

Sunnuntain sekalaiset, viikko 5

Hupsis, viikonloppu meni sellaista haipakkaa, että sunnuntaikoostekin tulee nyt maanantain puolella. Vaan väliäkös tuolla.

Huikeaa, että on jo helmikuu. Vuoden alusta tuntuu olevan ikuisuus ja tammikuu on kestänyt mielestäni sata vuotta, mutta päästiinpähän siitäkin vihdoin. Kesätyöhuolista huolimatta odotan kevättä ja kesää innolla. Keikkoja ja festareita, mökkimatkoja, piknikejä puistoissa ja terasseilla lorvailua - kyllä kiitos!
Viikko sitten sunnuntaina sain kuin sainkin käytyä Sara Hildénin taidemuseossa Ellen Gallagherin AxME-näyytelyn viimeisenä päivänä. Taide rentouttaa ja toisaalta vapauttaa ajatuksia, kunpa vain tulisi useammin käytyä. // Näsinneulan siluetti, Tampere-kliseistä perinteisin. // Koiravieras ilahdutti minua viime viikon, se vouhotti ulkona kuono lumessa ja torkkui vieressäni tuhisten. Ihana tapaus.
Kierros kaupungilla. Onhan se tavallaan aika hullua, että keskellä kaupunkia on toimiva tehdas, mutta  toisaalta teollisuusmiljöö piippuineen viehättää kovin. // Törmäsin Lego-Eiffeliin kauppareissulla, pakko saada! // Helsingissä pizzalla ystävän kanssa Vapianossa. Lauantaina lähdimme "yksille" ja homma vähän venyi. Lopulta odottelin kuuden aikaan aamun ensimmäistä ratikkaa Kampissa. Vaikka Tampere tuntuukin nykyään jo ihan kodilta, aina Stadissa ollessa tulee sellainen tunne, että siellä minäkin haluaisin asua...

// Snapshots from the past week. I spent time with my favourite furry little friend and went to Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti