sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntain sekalaiset, viikko 7

Sunnuntain kuvakoosteen aika. Tällä viikolla meikäläisellä riitti hommaa niin opintojen kuin muidenkin rientojen parissa ja blogi on ollut vähän hiljaisempi, mutta eiköhän ensi viikolla homma taas palaa normaaliin tahtiin.
Asiallisena lounaalle lähdössä. // Joose Keskitalo soitti Metso-kirjastossa maailmanlopun uskonlahkon kokoontumiseen sopivaa musiikkia. Jälkikäteen kävi ilmi, että tyyppi on mm. naispappeutta vastustava vanhoilliskristitty, pisteet minun silmissäni ropisivat roimasti alaspäin. // Banaanikeksit ystävänpäivänä jaettavaksi, yllättävän hyviä ja lähes terveellisiä, voisin päivittää reseptin myöhemmin. // Kirpputorikasa, jonka ystävät kävivät penkomassa. Vielä kun saisi itse kirppispöydän varattua lopuille kamoille... // Italiasta tuliaiseksi saadut artisokat päätyivät kermaiseksi kastikkeeksi, kun ystäväni Maija tuli viikonlopuksi käymään.

Eilen tuli käytyä Hervannassa kyykän MM-kisoja fiilistelemässä ja haalariurpoilemassa. Pienen välikuoleman kautta päädyimme illaksi omistajia vaihtaneen ja remontoidun Kahvillan avajaisiin, sieltä eräisiin kotibileisiin ja niistä baariin ja muutaman muun mutkan kautta rättiväsyneenä nukkumaan. Hyvä ilta, parhaimmat tyypit saisivat tulla useamminkin Tampereelle käymään.

//  Good, but also busy week behind. Good times.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti