perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihanaa ystävänpäivää!

Tiedetään, tiedetään, ystäviä tulisi muistaa joka ikisenä päivänä vuodessa ja romanttis-siirappinen Valentine's day saa minun puolestani jäädä pelkäksi jenkkihömpötykseksi. Mutta onhan se silti ihanaa, kun kamuista parhaimpia on kerrankin aihetta hehkuttaa oikein kunnolla.
Nuorempana minulla oli vain pari hyvää ystävää ja parhaan kaverini kanssa ollaankin tunnettu ekaluokasta alkaen! Lukioaikana tutustuin ihan huippuun porukkaan, josta muotoutui ajan myötä iso jengi huikeita ystäviä. Nyttemmin nähdään harvemmin, kun opiskelujen takia ihmiset ovat muuttaneet muualle, mutta yhdessä ollessa sitä tuskin huomaa.

Olen luonteeltani sellainen, että uusiin ihmisiin tutustuminen on aika hidasta. Olen huono avautumaan omista asioistani, jolloin ystävyyden vaatiman luottamuksen muodostuminen vie oman aikansa. Vähän minussa on myös erakon vikaa, viihdyn hyvin yksinäni. Toisaalta kun minuun tutustuu, luulen olevani ihan hyvä ystävä - luotettava ja hyvä kuuntelemaan, esimerkiksi mainittakoon.

Syksyllä, kun palasin kesän kotikaupungissani vietettyäni takaisin Tampereelle, oli hienoa huomata, että tännekin on alkanut muodostumaan ystäviä sinne tänne, vähitellen. Pidän itseäni onnekkaana, sillä ystäväni ovat keskenään hyvinkin erilaisia: erilaisista taustoista, eri ikäisiä ja keskenään ihan eri asioista kiinnostuneita tyyppejä. He estävät omien ajatusten juuttumisen tiettyyn "kuplaan".
Päällä tänään Sonia Rykielin ruututakki. Eilen kylässä käyneet kaverini penkoivat kirpputorikasani ja veivät vaatteita mukanaan. Tämä takki löytyi kasasta myöskin. Vähän olen kahden vaiheilla, pitäisikö laittaa kiertoon vai ottaa käyttöön. Tavallaan malli on kiva ja sievä, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan oman tuntuinen. Pashmina-huivi on tuliainen Afganistanista, laukku ja kengät viime syksyn ostoksia Roomasta.

Nyt pitäisi järjestellä kämppä kuosiin, ystävä tulee huomenna kyläilemään. Huippu viikonloppu tiedossa siis. Ja onhan tänäänkin perjantai, parasta!

// Happy Valentine's! My best friend is coming over for the weekend, so it's time to clean my messy apartment a bit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti