torstai 20. helmikuuta 2014

Torstai on toivoa täynnä

Oijoi, tänään on se päivä, kun tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloite on eduskunnassa lähetekeskustelussa! Siinä, missä toiset kokoavat kisakatsomon olympialaisten teemoilta, on eduskuntakäsittelyn live-seuranta minusta huomattavasti parempaa ajanvietettä.

Toivon, että pahimmilta asiattomuuksilta ja urpoiluilta vältytään tällä kertaa. Viimeksi turkistarhauksen kieltoa ajaneen aloitteen käsittelyä seuratessani kun teki mieli lähinnä repiä hiukset päästä, niin ala-arvoisia argumentteja silloin käytettiin. Nyt on kuitenkin vuosi 2014 ja keskustelemassa tämän maan ylimmät päättäjät, voisivat siis käyttäytyä sen mukaan. Toisaalta, bullshit-bingo on sekin ihan surkuhupaisa.

Torstaipäiväni alkoi tenttimällä, toivottavasti menisi läpi. Uskomatonta sinänsä, mutta olen löytänyt piileviä opiskelumotivaation rippeitä itsestäni. Tenttiin nimittäin tuli jopa luettua, ja kirjoja ensi viikon koitoksia varten on kasa odottamassa. Eilen naputtelin oppimispäiväkirjan ja viikonlopuksi on esseen takomista tiedossa. Opiskelut tähän mennessä enemmän tuurilla kuin taidolla hoitaneelle lusmuilijalle tälläinen tehokkuus on todella tervetullutta vaihtelua!
140220A 140220B
Farkkupäivä tänään. Sininen Leviksen pusero on mutsin vanha ja jäänyt minulla aika vähälle käytölle, harmi. Mustat fakut ovat Weekdaysta, vuosia vanhat pöksyt alkavat olla aika haalistuneet ja muodottomiksi venähtäneet, pitäisi ehkä hankkia uudet. Vagabondin konjakinruskeat korkonilkkurit ovat minun köyhän naisen Acne Pistolini, malli kun on aika samanlainen ja hinta roimasti halvempi.

Hihtolomaansa viettävä pikkusisko tulee tänään luokseni, tiedossa siis herkuttelua ja hihittelyä. Rauhaa ja rakkautta kaikille!

// Citizen initiative about equal marriage law is addressed today in the parliament, I'm hoping it goes well. Peace and love to everybody!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti