tiistai 4. helmikuuta 2014

Aukkoja ajankäytössä

Aurinkoista alkuviikkoa! Omani on lähtenyt käyntiin viikonlopun olojen (...) vähitellen hellittäessä, unirytmin heittäessä häräpyllyä ja konetta ahkerasti naputellen.

Meikäläistä pyydettiin kirjoittamaan kolumni erääseen lehteen, joten siihen yhteyteen piti saada asiallinen pärstäkuva. Kyseinen aviisi on levikiltään suurempi, kuin mikään muu lehti, jonne olen kirjoituksiani lätkinyt, joten paineet sekä lookin että asiasisällön suhteen ovat aika kovat.

Onneksi henkilökohtainen lempivalokuvaajani jaksoi napata meikän naamasta pari suhteellisen edustavaa fotoa sunnuntaiaamun ratoksi. Varsinkin, kun ottaa huomioon kahden tunnin yöunet ja keskivertoa kovemman krapulan, oli jälki suorastaan huikeaa.

Kuvausassistentti otti rennosti, kuten aina. Koirakaveri jäi Helsinkiin, kun minä hyppäsin Tampereen junaan, huutava vääryys!

Opiskelijana arjen ja viikonlopun raja hämärtyy ainakin minulla pahasti, mutta nyt tuntuu siltä, että perjantaihin on aivan liian vähän aikaa. Työnhakua, kirjoitushommia, opiskelujuttuja ja muuta puuhaa tuntuu olevan yhden naisen harteille vähän liikaakin. Minulla on paha tapa lupautua tekemään vaikka mitä, joskus voisi opetella sanomaan ei. Vaikka tekemistä riittäisi, saatan myös käyttää puoli päivää silkkaan lorvailuun toimeen tarttumisen sijaan. Sen edestään löytää...

// Two-day hangover, photoshoot, sleepy dog and lots of things to do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti