sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntain sekalaiset, viikko 4

Huhhuh, on vähän inha olo, kiitos eilisten juomisten. Ilmainen viini on perinteisesti aina huono idea, mutta olipa hauskaa!

Hyvä viikonloppu takana muutenkin. Perjantaina siskoni kävi luonani ja kokkailtiin pizzaa. Illalla lähdin kaverini kanssa käymään yksillä lähi-pubissa. Törmättiin tuttuihin ja päädyttiin pelaamaan biljardia, olipa pitkästä aikaa kivaa. Eilen oli  vuorossa saunailta ja tuli sieltä baariinkin päädyttyä.
Olen hulluna Runebergin torttuihin, ne ovat lempileivoksiani. // Aamuvarpaat. // Tatuointi vielä kelmussa. Se on parantunut oikein mukavasti, pitääkin kohta laittaa parempaa kuvaa. // Pakollinen peiliposeeraus. // Koira jäi minun luokseni, kampasin sen turkin ja ponnarit olivat aika yhteensopivat. // Luminen Sorsapuisto, jota ollaan karvakasan kanssa kierretty monta kertaa päivässä.

Tänään yritän ehtiä käymään Sara Hildénin taidemuseossa, siellä on nyt viimeistä päivää Ellen Gallagherin AxMe -näyttely. Jotenkin taidenäyttelyt missaa ihan älyttömän helposti, kun tuudittautuu siihen, että ne ovat esillä niin kauan.

// Lazy sunday and snapshots from the past week. 

2 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia! Ja Runebergin tortut on parhaita :3 ja aivan ihana tää blogi, tosi kiva ulkoasu ja kaikkea c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista