keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tekonahkahousuinen tyttö

Täällä sitä ollaan, Tampereella taasen. Lähtö Helsingistä ei mennyt ihan putkeen. Unohdin sinne kaksi juustoa, silmälasit ja hajuveteni. Juustot onneksi säilyvät, mutta eloon puolisokeana ja "väärältä" tuoksuvana pitää vähän totutella. Sori vaan kaverit, jos kuljen ohi enkä moikkaa, syynä on rillien puute, eikä se, että olisin äkkiä muuttunut ääliöksi.

Minut valittiin täksi vuodeksi Tampereen vihreiden nuorten puheenjohtajaksi, ja eilen pidimme järjestäytymiskokouksen. Pj-pesti on vähän mietityttänyt, että mitenköhän tässä pärjään. Miten saada uusia tyyppejä mukaan toimintaan ja pitää vanhat tyytyväisesti mukana ja sen sellaista. Mutta nyt kun ensimmäinen kokous on takana, olo on hyvä. Tämä on kuitenkin hyvä tilaisuus oppia uusia asioita, kantaa vastuuta ja parantaa Tamperetta ja maailmaa. Enkä ole tässä yksin, vaan apua on ihanan hallituksemme muodossa aina saatavilla.

Tänään kävin tekemässä lukukauden ensimmäisen tentin. Ei hurraamista siinä suorituksessa. Illalla menin markkinoinnin luennolle. Ajattelin ihan omaksi ilokseni käydä markkinoinnin peruskurssin. Teoriassa se oli ihan hyvä ja kiinnostava luento, mutta jotenkin koko markkinoinnin lähtökohtainen tapa saada ihmisiä ostamaan tavaraa, jota he harvoin todella tarvitsevat, on vastenmielinen. 

Ostamisesta puheen ollen, Tallinnan reissusta hankin pari juttua alennusmyynneistä. Lahden tuolla puolen alennusprosentit tuntuvat olevan ihan eri luokkaa, kuin Suomessa. Rotermannin alueella sijaitseva Springfield on yksi niistä liikkeistä, joissa yleensä Tallinnassa piipahdan. Vaikka kyseessä on perus-ketjuliike, ovat materiaalit tuotteissa yleensä kohdallaan ja laatu vaikuttaa Henkkamaukkaa paremmalta.

Tekonahkalegginsit eivät varsinaisesti olleet mikään harkituin ostos, mutta uskon, että niille tulee käyttöä. Kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä legginsit eivät ole housut, mutta nämä ovat paksuudessaan juuri ja juuri sillä rajalla, voiko niitä käyttää ilman hametta tai shortseja pidemmän paidan kanssa.

Huomenna tiedossa lisää yliopistolla lorvailua ja vähän opiskelijabileitä illemmalla, palataan!

// My look today and random rambling about studies and other things.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti