keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi alku

Tervehdys.

Pohdin tätä jonkin aikaa, ja päädyin sitten näin uuden vuoden kunniaksi perustamaan uuden blogin. Tänne ajattelin koota kirjoituksin ja kuvin elämääni, lähinnä arkisia juttuja, kepeällä otteella.


Olen parikymppinen tamperelainen opiskelija. Vapaa-ajallani vouhotan maailmanparannuksen ja muun cityhippeilyn parissa. Kirjoittaminen on minulle ilmaisumuodoista rakkain ja tärkein. Myös kamera pysyy käsissä ja tämä blogi on hyvä syy opetella paremmaksi kuvaajaksi. (Tai sitten lätkin tänne surutta sumeita Instagram-kuvia...)

Kasvisruuan kokkailu, pikku yksiöni sisustus, keikoilla notkuminen ja muut kulttuurijutut kiinnostavat. Vaatteistakin saattaa sananen irrota, tosin kertakäyttömuodin kierrän kaukaa. Yksinkertainen, selkeä, eettinen ja ekologinen ovat avainsanoja, joista innostun.

Tervetuloa mukaan!

// New year, new blog. Welcome!

2 kommenttia:

  1. Tykkään kauheesti tästä sun yksinkertasesta blogi pohjasta :) ite en jostain syystä (okok tiedän syyn, en vain ole järin lahjakas html muokkaaja) osaa bloggeria muokata yhtä siistityn näköseksi :/ mietinkin että ootko aivan ite tehnyt kaiki muutokset vai löysitkö pohjan tähän jostakin salaisesta interwebin aarreaitasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen sen verran nörtti, että olen muokannut pohjan itse. Bloggerissa kun on tosiaan se kiva puoli, että HTML-koodia pääsee helposti säätämään. Monesti joudun kyllä googlailemaan, että miten tietyn jutun saa tehtyä, mutta yrittämällä yleensä onnistuu. : )

      Poista