keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Keskiviikon kuulumiset

Eilen oli vuoden ensimmäinen päivä yliopistolla. Luentosalin takarivissä olo oli ihan kotoisa, toivottavasti sama tunne pysyy koko kevään ja saan opintojani eteenpäin reippaassa tahdissa. Ainakin ensimmäinen kurssin viestinnän etiikasta ja oikeudesta vaikutti todella kiinnostavalta.

Tässä olisi muuten tämän blogin ensimmäiset asukuvat. En oikein pidä päivän asujen postaamisesta, jotenkin oman naaman ja omien rättien katselu on vähän kiusallista. Toisaalta, kun olen lukenut vanhoja blogejani jälkikäteen, juuri asukuvista olen saanut itse eniten irti. Millainen tukka, millainen naama, millainen olemus. On kiva huomata, että tietyt vaatteet pysyvät käytössä vuodesta toiseen, kun taas toiset vilahtavat kerran jossakin ja katoavat sitten tyystin.
Ahkerana opiskelijana innostuin kiskomaan päälleni hameen pitkästä aikaa. Minimalistinen vaatekaappi viehättää kovin, ja tuo hame on kiikkunut vähän siinä rajoilla, että lähteekö kiertoon vai saako jäädä. Raitapaita ja punatut huulet olivat epätoivoinen yritys raikastaa nuutunutta olemustani.

Ollaan käyty koiran kanssa pitkillä lenkeillä, se on ollut jotenkin poikkeuksellisen kuuliaisella ja mukavalla tuulella. Runsas liikunta saa sen pysymään rauhallisempana, eikä reippailusta ole minunkaan rapakunnolleni mitään haittaa.
Illemmalla kiinalaiset vaihtarit tulevat luokseni. Olen luvannut opettaa niitä tekemään suomalaista ruokaa. Reseptien etsimisessä on ollut vähän haasteita, kun lautasille pitäisi saada helppoa, halpaa ja kasvissyöjälle sopivaa Suomi-ruokaa. Visio illan menusta on kuitenkin alkanut vähitellen muotoutua, kohta pitäisi lähteä kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti