perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Päivät juoksee ihan hurjaa vauhtia. Ihan hullua miettiä, että nyt on jo maaliskuu. Belgiaa on nyt takana kokonainen kuukausi.

Viime viikonloppuna käytiin Hollannissa, Maastrichtissa. Alkuviikosta viimeistelin yhtä lehti-projektia hampaat irvessä. Kenkutteleva InDesign  ja viime tipassa tulleet jutut stressasivat, mutta voi sitä helpotuksen tunnetta, kun paketti lähti painoon. Ilmeisesti painosta ulos tullut tekele on ihan kelvollinen, odottelen vielä omaa kopiotani postiluukusta.

Tällä viikolla olen istunut luennoilla, vieraillut Euroopan parlamentissa, kiipeillyt paljon, käynyt (kehnoilla!) treffeillä, katsomassa palestiinalaisen elokuvan, juonut viiniä ja olutta (alan vähitellen oppia oluenjuojaksi!) ja kummastellut paikallisia ruokakauppoja. Kun sekä tulppaanikimppu että viinipullo maksavat kumpanenkin kaksi ja puoli euroa, ei tarvitse paljoa miettiä, lähtevätkö mukaan.

Tänään kävin lainaamassa kaverini pesutupaa, nyt on puhtaita vaatteita taas pariksi viikoksi. Istuttiin teekupin äärellä ja suunniteltiin tulevia reissuja. Huomenna suuntana on Gent.

// It's hard to believe that I've been in Belgium for a month now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti