tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kevättä ikkunalla

Viime viikko oli vähän nihkeä. Seassa oli hyviäkin hetkiä, mutta silti pohjavire oli matala. Ei huvittanut tehdä oikein mitään, tavata ketään tai innostua mistään. Kyseessä ei kuitenkaan ollut koti-ikävä. Enemmänkin luulen olleeni vain tosi väsynyt kaikesta menemisestä ja kokemisesta, tauon tarpeessa.

Viikonlopun möllötin itsekseni, nukuin pitkään ja paljon. Ja kas, maanantaina heräsin taas hilpeällä tuulella.

Osasyynä hyvään boogieen saattaa olla eräät keväämmälle varsin spontaanisti buukatut lentoliput, tai sitten tulevan viikonlopun reissu Amsterdamiin. Olen lievästi sanottuna täpinöissäni.

Ilmassa alkaa ihan tosissaan olla kevään tuntua. Valo on muuttunut, se on pehmeämpää ja lämpimämpää. Tulppaanipuska paikka on vakiintunut ikkunalaudalle. Tällä kertaa valitsin varmojen valkoisten sijaan hempeitä pinkkejä, mustavalkominimalistin tilapäinen mielenhäiriö, väitän.

Tulppaanien lisäksi kukkii myös luovuus: olen tainnut mainitakin, että olen tässä kevään mittaan tehnyt jonkun verran design- ja taittohommia, ihan harrastepohjalta. Yhden isomman lehtiprojektin lisäksi mainosten suunnittelua, yhdet nettisivut ja sen sellaista.

Jossain vaiheessa InDesignin avaaminen sai minut kiristelemään hampaita, mutta nyt tuntuu vaihteeksi siltä, että myös luovempien hommien suhteen on hyvä flow päällä. Tekisi mieli valokuvata, kirjoittaa ja vähän houkuttelisi myös tämän blogin räjäyttäminen uusiksi. Saa nähdä, riittääkö luotto koodaustaitoihini miten pitkälle...

// I've been feeling a bit down, but now it's flowers and sushine again. Also, crazy creativity boost appeared suddenly, let's see where that leads.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti