perjantai 27. maaliskuuta 2015

Sosiaalista elämää

Viihdyn hyvin yksin. Suomessa asun yksin, teen työtä, jossa ei varsinaisesti tarvitse jutella kenellekään muuten, kuin kahvitauoilla ja opiskelunikin koostuvat lähinnä tiiliskivien tavaamisesta - yksin. Välillä tuntuu, että ihanteeni itsenäisyydestä menee joskus jopa etäisen ja kylmän puolelle. Olen huono aktiivisesti tapaamaan ihmisiä ja hengailemaan ystävieni kanssa "muuten vain", lähes aina pitää olla jotain agendalla.

Noh, tällä viikolla olen kuitenkin nähnyt useampaakin kaveria ilman sen kummempia suunnitelmia. Tiistaina lounaalla ja reissusuunnitelmia juoniessa (lentoliput sähköpostissa, ihan paras tunne!). Keskiviikkona käväisin spontaanisti Brysselissä, kun spottasin naamakirjasta, että kaveri Suomesta oli siellä käymässä. Kiva päästä höpöttämään kotikulmien kuvioista.

Eilen puolestaan tanskalainen ystävä täytti vuosia, joten kokoonnuimme juhlistamaan sitä. Illallispaikka oli sympaattinen: safka hyvää ja viini halpaa. Pöydän ääressä oli porukkaa ainakin viidestä maasta.

Tämä päivä on mennyt lähinnä opiskelujuttuja tehdessä. Onneksi pääsiäislomaan on enää viikko - silloin suuntana on Pariisi!

// Active social life this week: lunch, dinner, beer and wine with some very good friends.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti