tiistai 22. heinäkuuta 2014

Painovoimaa vastaan

Kävinpä viikonloppuna laskuvarjohyppäämässä ja se oli lyhyesti sanottuna siisteintä ikinä!
Ilmailua harrastava paras kaverini on pitkään yrittänyt houkutella meikäläistä laskuvarjohyppäämään.    Rakastan korkeita paikkoja ja kunnon adrenaliiniryöppyjä tuottavia lajeja ei ole viime aikoina tullut harrastettua, joten ajatus houkutteli. Kun syntymäpäivät vielä lihottivat sopivasti lompakkoa, varasin hypyn ja lauantai-aamusta suuntasin  Malmin lentokentälle.

Etukäteen luulin jännittäväni paljon enemmän, mutta tandem-hyppy oli lopulta aika vain ja ainoastaan kiva kokemus. Lentokoneen noustessa keskityin lähinnä maisemien katseluun ja kun sitten tuli aika hypätä ulos koneesta kaikki meni tosi nopeasti. Vapaan pudotuksen tunnetta en edes yritä kuvailla, uskomattoman mahtavaa. Melkein puoli minuuttia täysiä alas taivaalta, niiiiiiin järjettömän siistiä.

Varjon varassa kaartelukin oli ihanaa. Aurinko paistoi ja Helsinki oli ilmasta niin kaunis. Jos olisin enemmän rahoissani, marssisin saman tien laskuvarjohyppykurssille, vielä siistimpäähän tuo varmaan olisi, jos olisi koko ajan vastuussa itse itsestään, eikä vain turistina mukana keikkumassa. Virnuilin seuraavat loppupäivän naama hangonkeksinä, oli kyllä kiistatta vuoden makein juttu.

// Skydiving,  definitely the most coolest thing I've done this year. It was simply awesome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti