tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hei heinäkuu

Kesäkuu, minne menit? Tule takaisin! (Mielellään lämpimämpänä, kiitos!)

Olen ollut uppoutuneena kahdeksasta-neljään -arkeen jo pari kuukautta ja vieläkään ei ota sujuakseen. En ymmärrä, sillä viime kesänä rytmissä pysyminen tuntui jotenkin paljon kevyemmältä. Viikonloppuisin tulee huideltua ympäri Suomea, kun arkisin ei tunnu saavan töiden lisäksi tehtyä yhtään mitään. Tämän seurauksena alkuviikot menevät lähinnä univeloista toipumiseen...

Noh, se siitä pakollisesta kitinästä, elämä on kuitenkin kohdellut muutoin mukavasti. Tässä jokunen otos siitä, mitä viime aikoina on tullut tehtyä:
Täytin vuosia ennen juhannusta ja syntymäpäiväni kunniaksi Olavi Uusivirta tuli Tampereelle soittamaan. (Asialla saattoi toki myös olla vähän jotain tekemistä Radio Novan kesäkiertueen kanssa... Ihan vähän.)
Juhannuksena lähdettiin mökille. Koira ja kummityttö kirmasivat pitkin pihaa, poltettiin kokkoa ja pää tyhjeni mukavasti. En ole mitenkään suuri mökkeilyn ystävä, mutta pitäähän sielläkin kerran kesässä käydä ja mikä siinä hyvässä seurassa ollessa.
Kävin pitkästä aikaa kirjastossa. En ole varmaan viimeiseen pariin vuoteen lukenut niin paljon kaunokirjallisuutta, kuin viimeisenä parina viikkona. On aivan ihanaa, kun pitkän lukemattoman jakson jälkeen sitä löytää itsensä sellaisten kirjojen parista, joita ei malta laskea käsistään. Kirjaesittelyitä on tännekin tulossa myöhemmin ja muutenkin postausideoita on vaikka millä mitoin, vielä kun ehtisi ja jaksaisi niitä toteuttaa... : )

// Life lately. I had my 21st birthday, spend midsummer at our cottage and visited the library after a really long time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti