maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ravintolavinkki Helsinkiin: Kuja Bar & Bistro

Täällä taas, stadissa. Ehdin käydä pääsiäisloman jälkeen kääntymässä Tampereella kahden päivän ajan, kunnes taas piti lähteä juna-asemalle.

Ohjelmassa on ollut eurovaalibileet (sanotaanko vaikka näin, että Vihreät nuoret hoitavat sekä asiakysymykset että viihdepuolen erinomaisesti) ja muuten vain mukavaa oleskelua. Tänään kävin tekemässä Hakanimessä juttua nuorten kesätyökampanjasta ja toimittajahommien jälkeen suuntasin parhaassa seurassa myöhäiselle lounaalle Kuja Bar & Bistroon.

Safkabloggaajaksi en ole ryhtymässä, mutta ravintola-arvioista taitaa tulla tällä tontilla tapa. Kujasta sanottakoon, että paikka on sympaattinen korttelikuppila vähän ikään kuin Hakaniemen torin "takana". Sisustus on meikän makuun: rentoa, mutta huoliteltua. Tummaa puuta ja siistit teolliset kattovalaisimet sekä ihania pajunkissoja ikkunalla.

Lounasvaihtoehtona vajaan kympin hintaan oli tarjolla vuohenjuustoburgeri. Vuohenjuusto oli paistettu hyvin, mutta sämpylät olivat todella pahasti kuivahtaneet. Ranskalaisetkin olivat vähän kuivan oloiset, eikä mitenkään hyvän rapsakalla tavalla. 

Ruoassa ei varsinaisesti ollut mitään valittamissa, mutta ei myöskään tajunnanräjäyttävän superhyvää ollut. Toisaalta kiva miljöö paikkasi safkan puutteita roimasti. Suosittelen siis lounasaikaan, jos Hakanimen kulmilla tulee liikuttua. Myös lasilliselle tai parille tänne uskon jatkossa pistäytyväni, viihtyisiä istuskelukuppiloita kun ei koskaan ole liikaa.

Kuja Bar & Bistro, Hakaniemenkatu 7

// I like to eat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti