perjantai 9. toukokuuta 2014

Toimistorottailua ja vaihtosuunnitelmia

Heipä hei, en edes muista koska viimeksi kirjoitin, joten aika ottaa vahinko takaisin.

Mitäs tässä, kesäduuni alkoi maanantaina. Muutama ensimmäinen päivä toimistorottailua on mennyt ihan nastasti, mutta toisaalta kevään lusmuilun jälkeen pitkät työpäivät ja aikaiset aamuherätykset ovat vähän ottaneet voimille.
Koirakaverikin on ollut taas ilonani kyläilemässä. Harmi vaan, että duunipäivät ovat venyneet aika pitkiksi ja iltaisinkin on ollut paljon menoja ja otus on joutunut olemaan aika paljon itsekseen. Viikonloppuna sitten ehtii paremmin, lähdetään itse asiassa Kuopioon poikaystävän äidin luo käymään.

Mutta joo, työasioihin. Olen siis duunissa vakuutusyhtiön käsittelijänä Tampereella. On tosi kiinnostavaa olla isossa yrityksessä vertailun vuoksi, kun viime kesä meni julkisen puolen palkkalistoilla. Niin sisäinen kuin ulkoinen bisnesnaiseni ovat vielä vähän kadoksissa, mutta kaipa se tästä. Vähän olen joutunut skarppaamaan oman habituksenikin kanssa, ryönäisen hipin sijaan olen ottanut pukeutumisidoleikseni Kokoomusnuoret ja kauppiksen opiskelijat...

Toinen jännä juttu on, että vaihtohakemukselleni oli yliopiston puolesta näytetty vihreää valoa. Nyt pitää vielä saada kohdeyliopiston kanssa kaikki kuntoon, niin paikka varmistuu virallisesti. Hain siis  vuoden 2015 kevääksi vaihtoon Brysselin lähistöllä olevaan yliopistoon. Siellä on paljon EU-opintoja tarjolla, paikka vaikuttaa idylliseltä ja Keski-Euroopassa reissaamista ajatellen paljon keskeisempää paikkaa ei olekaan. 

Vähän olen ehtinyt jo liioitellun ennakkoon jännittämään, onko tutun ja turvallisen jättäminen useaksi kuukaudeksi sitten kuitenkaan niin siistiä, kuin luulen. Parisuhde ja asunto ja opintojen hidastuminen mietyttävät, mutta ehkä niitä ehtii sitten lähempänä murhetia. Joten, peukut pystyyn, että kaikki menee niin kuin pitääkin ja meikämimmi pääsee vähän maailmalle ihmettelemään.

// Random ramblings and a picture of a sleepy dog. I started working in an insurance company on monday. Also my aplication for a student exchange in an university near Brussels took a step forward.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti