maanantai 26. toukokuuta 2014

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

Että sellaiset eurovaalit. Kovasta duunista ja hyvästä kampanjahengestä huolimatta tulos ei ollut kehumisen arvoinen, päin vastoin. Vaalisunnuntain istuin päivän vaalilautakunnassa ja kun ääntenlaskun jälkeen pääsin vihreiden vaalivalvojaisiin 931:een, ei tunnelma ollut kummoinen.

Harmittaa niin vietävästi erityisesti Oraksen puolesta. Mun ehdokkaani teki ihan uskomattoman kampanjan ja omistautui hommalle ihan täysin. Uskon yhä, että Oras olisi ihan loistava MEP, vaikka nyt kävi näin. (On muuten aika luksusta pystyä kampajoimaan bikinikeleissä! Kesävaalit <3) 

Eipä siinä mitään, tästä sitten eteenpäin kohti eduskuntavaaleja. On myös huojentavaa, että vaalit ovat ohi, mitä luksusta on ehtiä nukkua päiväunia, tiskata ja tehdä ruokaa ilman koko ajan päässä jyskyttävää "vaalit-vaalit-vaalit" -hulluutta. 

Toisaalta, eivätpä tekemättömät hommat tähän lopu. Kaksi duunia ja muutama rästissä oleva opiskeluhomma pitävät huolta siitä, että tekemistä riittää. Viikonlopun tosin aion ottaa täysin vapaaksi ja karata Helsinkiin lorvailemaan.

// European parlament elections were a big disappointment to Greens in Finland, byt hey, at least we got a chance to campaingn in a lovely sunny weather.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti