keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Olavi Uusivirta Korjaamolla

Voi, miten täydelliseen saumaan pääsiäisloma tulikaan. Tämä stressi-erkki on viikon verran lorvaillut Helsigissä vailla sen kummempia suunnitelmia, sähköpostia lukematta ja puhelimeen vastaamatta: hermot ovat levänneet ja elo on ollut varsin ihanaa.

Mitä sitä on sitten tullut tehtyä? Nähtyä ystäviä viinilasillisten äärellä, tehtyä kevään ensimmäinen parsapiiras (resepti uusimmasta Trendistä, oodi Eeva Kolulle!), lenkkeiltyä Töölönlahtea ympäri, seinäkiipeiltyä, kierreltyä kirpputoreja (loistolöytöjä Jäähallin kirppikseltä!) ja pyörittyä taidegallerioissa erään artikkelin tiimoilta, siitä lisää myöhemmin.
Kävimme myös ystäväni Lauran ja tämän siskon kanssa katsomassa ihanaa Olavi Uusivirtaa viime  lauantaina Korjaamolla. Meno oli energistä niin lavalla kuin yleisössäkin. Tykkään Korjaamosta keikkapaikkana, se on minusta hyvän kokoinen ja mukavan avara hämyisen luolamaisiin rock-klubeihin verrattuna.

Olavin uusi levy Ikuiset lapset on soinut Spotifystani tasaiseen tahtiin. Muutaman soittokerran se otti ensin vakuttaakseen minut täysin, mutta lopulta sitten osui ja upposi. Biisit toimivat livenäkin ja monet lempparini soitettiin, jee! Jotenkin miellän Olavin tosi voimakkaasti kesämusiikiksi, joten kesän aloittajaisiksi tämä sopi juuri mainiosti.

// Summer is coming and life is good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti