keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Putiikkivinkki Lahteen: Petit St Louis

Lahti on jostain syystä yksi lempikaupungeistani, vaikka monilla tuntuu olevan Suomen Chicagosta vähän negatiivinen mielikuva. Vietin eilen vauhdikkaan viikonlopun jatkeeksi päivän siellä - aamupäivä meni Taitaja-tapahtumassa päivystäessä, iltapäivän kiertelin kaupungilla kummitätini kanssa.

Yksi lempikaupoistani Lahdessa on Saint Louis Store, olen löytänyt sieltä monet lempifarkkuni. Liike on avannut toisen putiikin sivummalle, samaan tilaan, jossa joskus ennen oli 2or+byYATin puoti.

Petit St Louis on hurmaavasti sisustettu ja valikoima on aivan ihastuttava: tyylikkäitä vaatteita, teetä, kosmetiikkaa, ruusulimonadi ja sitä rataa. Kaikki tuntuu tarkkaan harkitulta ja konsepti toimii. Toisaalta, miten sitä raitapaidoilla ja laatufarkuilla voisi mennä vikaan.
Jotenkin pikku-Louisissa tulee sellainen olo, kuin olisi jossakin ulkomailla. Palvelukin pelaa - juttelimme myyjien kanssa pitkään Tallinnan ravintoloista. Olen yleensä varsin pidättyväinen vieraiden ihmisten kanssa, eikä tapoihini todellakaan kuulu höpötellä kaupoissa.

Pistätykää ihmeessä, jos Lahteen päädytte.

Petit St Louis, Rautatienkatu 18, Lahti

// Petit St Louis is new and super cute little boutique in Lahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti