maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ravintolavinkki Tampereelle: Roast

Eilen äitini ja siskoni olivat luonani kyläilemässä. Ilmainen ruoka on opiskelijalle aina luksusta, joten raahasin koko porukan innolla ihan kotikulmillani Tammelassa sijaitsevaan ravintola Roastiin. Opiskelijabudjetilla paikka on jäänyt testaamatta, vaikka se onkin kiinnostanut kovasti.
En joutunut pettymään, Roast oli mitä mainioin ruokapaikka. Tila on mukavan kokoinen, ei liian pieni, eikä liian suuri. Palvelu ystävällistä ja tunnelma mukava: vähän perusmättölää tyylikäämpää, mutta ei lainkaan liian fiiniä.

Listalla ties mitä herkkuja. Jäi sellainen kuva, että piipertelyn sijaan Roastista saa hyvistä raaka-aineista tehtyä kunnon ruokaa. Pihviosasto oli vaikuttava, mutta se ei näin vegenä pahemmin mieltä lämmitä. Kasvisvaihtoehtoja kuitenkin oli tarjolla useampi niitäkin, itse kokeilin tofu-halloumiburgeria.
Lauantain illanistujaisissa kumoamani viinipullo muistutteli vähän itsestään, joten tuhti purilainen ja rapsakat ranskalaiset osoittutuivat hyväksi valinnaksi. Isot tofuköntit jäävät monesti vähän mauttomiksi sisältä, mutta Roastissa tofu oli maustettu minun makuuni juuri sopivasti, samoin hampurilaisen välissä ollut kastike sopi kuvioon hyvin.

Kateellisena tutkailin myös mutsin lautasta, halloumisalaatti näytti nimittäin sekin tosi hyvältä. Ja eivät ne hinnatkaan lopulta mitenkään päätähuimaavat olleet: alle parikymppiä per naama riitti.

Rouhea Ravintola Roast, Tammelan puistokatu 34, Tampere

// My mum and sister visited me, which naturally meant free food for the poor student!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti