perjantai 31. lokakuuta 2014

Lundian sisustusbrunssilla


Tampereen blogiskenellä taitaa mennä aika huonosti, kun meikämuija kelpaa sisustustilaisuuteen vieraslistalle. Mutta, en valita, vaan ihan uteliaisuudesta suuntaisin tänään aamusella Lundian toimistolle.

Lundia brändinä herättää minussa mielikuvia kotimaisuudesta ja tietenkin niistä klassikko-hyllyistä. Oli kiva kuulla, että tuotteet valmistetaan yhä Suomessa, pienissä erissä. Eettisyys ja ekologisuus tuntuivat olevan ihan tosissaan Lundialle tärkeät arvot, eivätkä pelkkiä mainoslauseita.

Paikalla oli sisustusarkkitehti Joanna Laajisto, jonka suunnitelema uusi Lundia System –säilytyslaatikkosarja on juuri tullut myyntiin. Laajisto kertoi inspiraatiostaan, urastaan ja tekemistään projekteista. (Niiden joukkoon kuuluu esimerkiksi Minna Parikan Aleksanterinkadun i-h-a-n-a liike!) On tosi kiinnostavaa kuulla erilaisia uratarinoita, kun itsekin pohtii kovasti, mikä minusta oikein tulee isona. Varsinkin luovien alojen ihmisiä on ilo kuunnella, kun työhön suhtaudutaan todella tunteella.

System-laatikot vaikuttivat näppäriltä, varsinkin, jos inhoaa ympäriinsä seilaavaa pikkusälää yhtä vankasti kuin allekirjoittanut. Värivaihtoehtoja on toistaiseksi kolme: mintunvihreä, syvä sininen ja täydellinen harmaa. Tulevaisuudessa näkisin mielelläni myös mustia ja valkoisia laatikoita!

Kotiinviemisiksi brunssilta saatiin goodie bagit, joista löytyi keskikokoinen System-laatikko. (Onpa muuten hassua kirjoittaa tällaisia blogi-kliseitä itse; brunsseja ja lahjaksi saatuja juttuja. Jätin sentään croissantit kuvaamatta!)

// I started this morning with a brunch at Lundia, when they introduced the new Lundia System - boxes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti