sunnuntai 1. joulukuuta 2013

TOKYOn joulumyyjäiset

Helsingissä ollaan, ja tänään kävimme Taikin tai siis TOKYOn joulumyyjäisissä. Vaikka sunnuntai oli myyjäisten viimeinen päivä ja olimme vähän mattimyöhäisinä paikalla,  siellä oli yhä paljon väkeä ja kiinnostavia juttuja myynnissä.
Yksityiskohtaisesti kuvioidut tarjottimet olivat tosi kivoja. Samoin ihania posliini-kippoja ja -kuppeja oli mielin määrin, harmi, että olen tehnyt periaatepäätöksen vain yhdestä astiasarjasta.
Ruuhkassa puhelimella napsitut kuvat ovat vähän mitä ovat - iso hatunnosto tosissaan bloggaaville, jotka saavat tuollaisista tilanteista huippukuvia.
Monet printeistä olivat vähän liian värikkäitä ja pirteitä makuuni, mutta olisi täältä seinän täytettäkin löytynyt. Jotenkin olin kokonaisuudessaan ihan vähän pettynyt myyjäisten tarjontaan - mikään isompi juttu ei saanut aikaan "pakko saada!" -tunnetta. Pari pientä asiaa ostin, niistä lisää ehkä myöhemmin.
Myyjäisten jälkeen suuntasimme Loosisteriin syömään. Vaikka ruokaa sai jonkin aikaa odotellakin, niin avokadopizzalle pisteet. Nyt ohjelmassa on rento koti-ilta poikaystävän nurkissa, huomenna menen äidin ja siskon kanssa katsomaan balettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti